Tijd voor de puppetshow!

Er wordt nogal eens beweerd dat Joe Biden aan dementie lijdt en mentaal niet begaafd is. Maar ik vind hem een geweldig goede acteur, zo goed zelfs, dat de meest kritische geesten niet inzien dat hier een spel wordt gespeeld. Alleen afgelopen week al zien we Biden openbare plekken bezoeken waar de animo van omstanders voor zijn bezoek minimaal is. En dit wordt keurig gefilmd. Wie hier geen opzet achter ziet meent blijkbaar dat Biden slachtoffer is van alweer een slechte dag.

De Biden van nu is niet dezelfde als die van jaren terug. Maar ook in deze dagen zien we op zijn minst twee versies van wat ´de machtigste mens ter wereld´ wordt genoemd; een aanduiding die om te lachen is vanzelfsprekend. We zien een stamelende Biden, en dan weer eentje die prima uit zijn woorden komt en volstrekt andere gelaatstrekken vertoont.

Overigens: Jeffrey Epstein heeft zichzelf niet het leven benomen. Iemand anders deed dit ook niet. Ook in deze kwestie is het overduidelijk dat het lijk (moeten we geloven) dat op een brancard lag en Epstein moest voorstellen, volstrekt andere gelaatstrekken dan Jeffrey vertoonde.

En denken we nu werkelijk dat Ghislaine Maxwell voor een oprechte rechtbank heeft gestaan en nu een ongewenst lot heeft te ondergaan? Baffle them with nonsense.

Ondertussen wordt Donald Trump door steeds meer mensen vereerd, omdat hij beter zou zijn dan de huidige acteur(s) in het Witte Huis. Knap gespeeld door de globalisten. Trump, die het vaccin, dat geen vaccin maar gevaarlijke gentherapie is, met Operation Warp Speed versneld in ieders donder wilde krijgen. Trump, die ook de kont van Israël kust en aan de Klaagmuur gejank voorwendt.

De bijbel, dat zogenaamd Heilige Boek, staat vol waanzin, waaronder de bewering dat de Israëlieten Gods uitverkoren volk vormen. God als racist.

Israël krijgt de steun van Geert Wilders, van zovele politici, en zulke steunbetuigingen zijn een prima indicatie dat je met oplichters, gewetenloze psychopaten of lui met slechts twee hersencellen te maken hebt.

Iemand als Jan Paternotte, ja, die is echt heel dom, en heeft waarschijnlijk niet in de gaten hoe hij gebruikt wordt. Bij Jesse Klaver ligt dat anders: zijn kop wordt alsmaar demonischer omdat hij ergens nog weet van zijn slechtheid heeft.

Mark Rutte is werkelijk een op zichzelf staand fenomeen. Perfect afgericht en geen last van schaamte in welk opzicht dan ook. Dat we hier te maken hebben met een MK-Ultra geval lijkt me duidelijk. Het volgend filmpje laat goed zien dat we met een afgericht poppetje te maken hebben. Rationeel vermogen gecombineerd met totale afwezigheid van betrokkenheid. Luister en bekijk de psychopaat.

Vandaag de dag zien we Rutte in vloeiender doen, en heft ie zijn WEF tas lachend als hij zojuist tweemaal vragen van de enige nog kritische partij in Nederland niet beantwoord heeft. Steeds meer mensen zien het, het drama gaat voort. Hoe kan dat? Omdat er zoveel lui bereid zijn hun ziel voor wat centen te verkopen. Of gedwongen zijn omdat Epstein, die zichzelf niet van het leven heeft beroofd, nog een aardig compromitterend filmpje van hen heeft liggen. (En anders heeft een van de rap zangers, nu in opspraak, zoiets wel.) Ze zijn gedwongen te zeggen en performen zoals ze doen, en geven zich om die reden, zo volslagen mogelijk als ze kunnen, aan die rol. Zoals Rutger Castricum, Johan Derksen, och, het zijn er teveel om te noemen. Gebruik je eigen zintuigen na een heerlijke wandeling in de natuur en je ziet meteen wie er in de poppenkast betrokken is. Mocht je de verrekijk tot hiertoe nog hebben geloofd, dan wacht je een schrik en valt je wereld in duigen. Daarom zeg ik nu al: die wereld bestond louter tussen je oren, laat maar vallen en luister liever naar mensen die nog wel natuurlijke vitaliteit vertonen.

Ik wens Mark Rutte en zijn aanhangers overigens het beste, want dat betekent dat ze hun valse rol zullen verlaten. Ik bedoel het noemen van namen niet als haatdragend, moge het de genoemden wekken tot het hart en gezond verstand.

Ik besef dat vergeving van groot belang is in ieder mensenleven. Maar vergeven is mij niet gegeven als de dader nog volledig bezig is mijn ondergang, en die van alle mensen, te verzorgen. Wellicht leer ik zelfs dat nog op een dag, maar voorlopig acht ik het passender te zeggen dat smerige streken smerige karakters toebehoren, en die karakters noem ik dan bij naam, opdat dit het onderscheidingsvermogen van mijn lezers bijstaat.

Kasja Ollongren is ziek in de kop, Eric van der Burg is ziek in de kop, en meer namen noemen is niet nodig, want bijkans de volledige Tweede kamer is ziek in de kop. Forum voor Democratie benoemt wat er werkelijk toe doet, maar hun motie om vredesbesprekingen tussen de Oekraïne en Rusland te stimuleren werd door alle andere partijen verworpen. Dit heet dan democratie, we hebben echter te maken met een demon creatie.

Besluit met een Statler en Waldorf compilatie en een dank aan de lezer.